Ultima oră
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"
Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori

UFC Fight Night: LEWIS vs. OLEINIK e LIVE pe Look Plus, duminică, de la 04:00

UFC Publicat pe 4 aug 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19441163/1/ufc-fight-night.jpg

Spectacolul din UFC continuă în acest week-end pe Look Plus, duminică dimineaţă, de la 04:00, cu Main Card-ul galei din Las Vegas.

Greii Derrick Lewis şi Aleksei Oleinik intră în ring în cel mai aşteptat meci al serii.

Cei doi luptători au împreună 104 meciuri profesioniste în MMA, iar din aceste meciuri doar 16 s-au terminat prin decizia arbitrilor.

Aşteptăm deci spectacol total în UFC Fight Night, duminică, de la 04:00, LIVE pe Look Plus.

Main Card UFC Fight Night

  • Lightweight: Beneil Dariush     vs.     Scott Holtzman
  • Bantamweight Feminin: Yana Kunitskaya     vs.     Julija Stoliarenko
  • Middleweight: Darren Stewart     vs.     Maki Pitolo
  • Middleweight: Chris Weidman     vs.     Omari Akhmedov
  • Heavyweight: Derrick Lewis     vs.     Aleksei Oleinik   
mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele