Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ugo Humbert a câştigat turneul pe iarbă de la Halle! Francezul n-a pierdut nicio finală ATP

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20253838/1/humbert.jpg

Francezul Ugo Humbert (locul 31 ATP) a produs surpriza în finala turneului pe iarbă de la Halle, Germania, după ce l-a învins pe marele favorit, rusul Andrei Rublev (7 ATP), scor 6-3, 7-6 (4).

Meciul a durat o oră şi 27 de minute. Humbert nu a cedat niciodată serviciul şi a speculat singura şansă de break avută.

Este primul titlu ATP 500 pentru Ugo Humbert (22 de ani), care păstrează un bilanţ de 100% în finale: 3 din 3. A mai câştigat turneele de la Auckland (Noua Zeelandă) şi Antwerp (Belgia), ambele în 2020.

Ugo Humbert este primul jucător care câştigă turneul de la Halle chiar la debutul său în această competiţie, după australianul Lleyton Hewitt în 2010.

Săptămâna viitoare, Ugo Humbert va putea fi văzut în turneul pe iarbă de la Mallorca, transmis în direct pe Look Sport. Francezul va juca în primul tur împotriva sârbului Miomir Kecmanovic (47 ATP).

Sursa foto: Twitter Noventi Open

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele