Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Uite transferul, nu e transferul. Acsinte nu mai este jucătorul lui Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19459314/1/acs.jpg
 
Florin Acsinte, 33 de ani, fundaş lateral care nu a mai jucat de un an, a fost la un pas să ajungă la o înţelegere cu Rapid. A fost cu giuleştenii în cantonament şi a trecut testele fizice, dar conform unei postări pe Facebook, se pare că nu a fost dorit de conducere, deşi era pe placul antrenorului Iencsi.
 
”Primesc foarte multe mesaje din partea suporterilor Rapidului şi nu numai, prin care sunt întrebat dacă este adevărat că am fost în cantonament cu ei şi dacă voi semna.
Am fost cu Rapid în toată perioada lor de cantonament, m-am antrenat alături de ei, am făcut testele medicale şi toate fiind în regulă. Din punct de vedere fizic şi sportiv am fost la parametri foarte mari, chiar dacă timp de 1 an de zile am dorit să fiu un sprijin pentru familie, să le fiu mai aproape, urmare a faptului că familia noastră s-a mărit.

Am fost dorit de către antrenor şi ţin să îi mulţumesc pe această cale, însă, unele persoane din conducere au fost influenţate de alţi factori, care nu au nici o legătură cu sportul, motiv pentru care nu am putut ajunge la un acord privind semnarea contractului. Vă pup. Doamne ajută!”, este mesajul lui Acsinte pentru suporteri.

Câştigător al Cupei şi Supercupei României cu FC Voluntari, Acsinte s-a retras, practic, din fotbal vara trecută, după ce a ajutat-o pe Hermansntadt să câştige barajul de menţinere/promovare în Casa Liga 1 cu Universitatea Cluj. Ulterior, a intrat în politică, devenind vicepreşedinte al ALDE Botoşani, apoi s-a îndreptat spre o carieră de vlogger pe Youtube, alături de fiica sa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele