Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul | JO 2020, Tir cu Arcul |
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul Stelei. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni"

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20257998/1/stadion-steaua.jpg

Noul stadion Steaua – Ghencea va fi inaugurat pe 7 iulie, cu un meci amical între CSA Steaua şi echipa sârbă OFK Belgrad. Comandantul CSA, Ştefan Răzvan Bichir, a anunţat că meciurile ‘roş-albaştrilor’ din Liga 2 vor fi găzduite de noua arenă.

Stadionul Steaua este deja în administrarea CSA, are o capacitate de 31.000 de locuri şi a costat 94 de milioane de euro.

CSA Steaua a anunţat că biletele pentru evenimentul de inaugurare a stadionului vor fi puse în vânzare în zilele următoare. Numărul de bilete scoase la vânzare va varia în funcţie de situaţia privind pandemia de coronavirus, dar se vor vinde şi bilete virtuale.

După inaugurarea stadionului Ghencea, cu meciul Steaua – OFK Belgrad, se vor pune în vânzare şi abonamentele pentru sezonul 2021-2022.

OFK Belgrad, club fondat în 1911, are cinci titluri şi cinci Cupe în Serbia în palmares, dar joacă acum în Liga 3.

"Începând cu 4 iunie, CSA a preluat oficial arena Ghencea. Din acel moment, am făcut toate demersurile necesare pentru a operaţionaliza stadionul. Ne-am ocupat şi de proiectul de inaugurare a noului stadion, care va avea loc pe 7 iulie, în compania echipei OFK Belgrad. Acest moment se vrea un arc peste timp, deoarece vechiul stadion a fost inaugurat pe 9 aprilie 1974, în compania aceluiaşi adversar. Tot în acea dată, vrem să celebrăm câştigarea Cupei Campionilor Europeni, acum 35 de ani. Am avut pregătit acest eveniment în toate detaliile, dar, din cauza pandemiei, nu am reuşit să-l organizăm pe 7 mai. Meciurile din Liga 2 se vor desfăşura pe acest stadion. Vă aşteptăm să fim alături de echipă", a spus Ştefan Răzvan Bichir, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele