Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

ULTIMA ORĂ | Caz de coronavirus la Poli Iaşi! Anunţul clubului

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19568624/1/poli-iasi-antrenament.jpg

Politehnica Iaşi a anunţat că unul dintre jucătorii din lot a fost depistat pozitiv la coronavirus. Cu toate acestea, echipa pregătită de către Daniel Pancu îşi continuă antrenamentele.

Poli Iaşi ar trebui să joace duminică, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu FC Viitorul, în etapa a 9-a a Ligii 1.

Viitorul a anunţat marţi 9 rezultate pozitive la testele COVID-19. Dintre acestea, cinci în rândul jucătorilor, iar restul din cadrul staff-ului echipei.

În urma testării jucătorilor, membrilor staff-ului tehnic şi administrativ, un fotbalist a fost declarat pozitiv. Acesta a fost izolat, iar ceilalţi componenţi ai lotului continuă programul de antrenamente”, este comunicatul clubului Poli Iaşi.

Tot astăzi, LPF a anunţat că Astra Giurgiu a depistat 15 jucători infectaţi cu noul coronavirus.

Programul etapei a 9-a din Liga 1

 

 

 

Sursa foto: Facebook Politehnica Iaşi

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele