Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

ULTIMA ORĂ | Cazuri de coronavirus la Napoli şi Juventus, înaintea meciurilor importante de duminică

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19897851/1/napoli-antrenament.jpg

Echipele italiene Napoli şi Juventus Torino au anunţat depistarea unor cazuri de coronavirus înaintea meciurilor de duminică din Serie A, transmise în direct pe Look Sport

Mijlocaşul spaniol Fabian Ruiz de la Napoli a fost testat pozitiv la COVID-19 şi a intrat în izolare. Ceilalţi jucători de la Napoli au primit rezultate negative, a anunţat clubul.

Napoli va juca, duminică, pe teren propriu, cu Fiorentina, în etapa a 18-a din Serie A, de la ora 13:30, în direct pe Look Sport+.

Juventus Torino a anunţat că doi dintre membrii staff-ului echipei Under 23 au fost testaţi pozitiv la coronavirus. Cei doi sunt în izolare.

Din lotul U23 al clubului torinez face parte şi fundaşul Radu Drăguşin, care a fost convocat în ultima vreme pentru echipa mare.

Juventus joacă duminică derby-ul cu Inter, de la ora 21:45, în direct pe Look Sport+.

 

 

Sursa foto: Twitter SSC Napoli

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele