Ultima oră
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan 0-0, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan 0-0, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate
VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul" VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa

ULTIMA ORĂ | Dinamo prelungeşte parteneriatul cu Nicolae Badea: "Reclădim performanţa sportivă!"

Liga I Publicat pe 7 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20103787/1/dinamo-4.jpg
 
Într-un peisaj sumbru, dominat de probleme financiare şi sportive, Dinamo primeşte în sfârşit o veste bună: clubul a prelungit partneriatul cu unul dntre sponsori. Computerland, firma lui Nicolae Badea, va ajuta echipa din Ştefan cel Mare până cel puţin în vara lui 2022.
 
Fost preşedinte al lui Dinamo, Badea a continuat să se implice activ în viaţa financiară a echipei şi după ce a părăsit funcţia oficială, iar semnarea prelungirii parteneriatului cu Computerland e încă un semn că omul de afaceri vrea să dea o mână de ajutor în cele mai tulburi vremuri din istoria clubului fondat în 1948:
 
"Suntem bucuroşi să anunţăm prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanţi parteneri ai clubului nostru. Dincolo de notorietate în România, ComputerLand reprezintă garanţia succesului în această lume a tehnologiei şi suntem convinşi că vom reuşi, susţinuţi de partenerul nostru, să reclădim performanţa sportivă. 
 
Parteneriatul dintre Dinamo şi ComputerLand a fost semnat până la 31 mai 2022, cu opţiune de prelungire din partea ambelor părţi. Suporterii dinamovişti merită un club puternic", a declarat Constantin Eftimescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, pentru pagina de Facebook a echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele