Ultima oră
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"
Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane

ULTIMA ORĂ | Dorin Şerdean, înlăturat de la Dinamo! Care este motivul invocat de club

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19921471/1/dorin-serdean-dinamo.jpg

Dorin Şerdean nu mai ocupă funcţia de preşedinte executiv la Dinamo! Clubul a anunţat rezilierea contractului cu Şerdean, invocând faptul că a absentat de la locul de muncă. Anterior, Consiliul de Administraţie de la Dinamo a decis că Dorin Şerdean nu mai are drept de semnătură.

Fanii lui Dinamo vor să preia controlul asupra clubului, în condiţiile în care acţionarul majoritar Pablo Cortacero nu a făcut infuzia de capital promisă. După ce i-au înlăturat pe Rufo Collado şi Alex Couto, cei din DDB l-au ‘mazilit’ şi pe Dorin Şerdean, preşedintele executiv al clubului.

În acest moment, doar Constantin Eftimescu, preşedintele Consiliului de Administraţie, mai are drept de semnătură la Dinamo, atât din punct de vedere sportiv, în relaţia cu LPF şi FRF, cât şi în privinţa finanţelor.

"Dinamo Bucureşti a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu preşedintele executiv Dorin Şerdean, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie, Constantin Eftimescu.

Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absenţele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Şerdean şi a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părţi. La şedinţa organizată la sediul clubului a fost prezent şi Dorin Şerdean", se arată într-un comunicat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele