Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

ULTIMA ORĂ | E clar! Ioan Andone nu mai revine la Dinamo. "Fălcosul", noul preşedinte al echipei FC Voluntari

FC Voluntari Publicat pe 15 iul 2020
mail-share icon Email

Ioan Andone este noul preşedinte al echipei FC Voluntari, a anunţat, miercuri, gruparea ilfoveană.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19421753/1/ioan-andone.jpg

Anunţul a fost făcut prin vocea ofiţerului de presă al echipei din Liga 1, Radu Oprişan. "Ioan Andone preşedinte la FC Voluntari", a notat fostul ziarist Radu Oprişan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Ioan Andone presedinte la FC Voluntari

Posted by Radu Oprisan on Wednesday, 15 July 2020

 

În vârstă de 60 de ani, Ioan Andone este promovat, astfel, de la funcţia de manager la cea de preşedinte la FC Voluntari, funcţie în care figura Bogdan Nicolae. Ioan Andone schimbă, astfel, funcţia de la Voluntari, la doi ani de la sosirea în club.

Negocierile dintre Dinamo şi spanioli, picate definitiv?

Numirea lui Ioan Andone în noua funcţie poate însemna că "Fălcosul" nu va mai reveni la Dinamo. Legendarul jucător şi antrenor al "câinilor" se afla în grafic pentru funcţia de preşedinte al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, în cazul în care clubul ar fi fost preluat de grupul de investiţii spaniol, cu care chiar Ioan Andone i-a făcut legătura acţionarului majoritar Ionuţ Negoiţă.

Pentru FC Voluntari urmează derby-ul Ilfovului cu Academica Clinceni, vineri, de la 18:00, în direct la Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele