Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Ultimă oră! E gata! Derby-ul Rapid - FCSB nu se joacă pe Giuleşti! Unde va avea loc marea confruntare din Superligă

Superliga Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21509009/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023.jpg

Ultimă oră! E gata! Derby-ul Rapid - FCSB nu se joacă pe Giuleşti! Unde va avea loc marea confruntare din Superligă

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia UTA Arad, în etapa a 28-a din Superligă.

Rapid a început furtunos meciul de pe Giuleşti. Albion Rrahmani a deschis scorul în primul minut, după o greşeală a lui Benga, iar în minutul 13 puştiul Robert Bădescu a dublat avantajul gazdelor, marcând la debutul său în Superligă. 

În minutul 27 meciul a fost oprit timp de şapte minute, din cauza unor probleme medicale acuzate de un suporter rapidist. Au intervenit repede medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion şi spectatorul şi-a revenit. 

Arădenii au echilibrat jocul şi au trecut pe lângă gol în minutul 38, prin Fabry, dar au şi înscris, în minutul 44, prin Claudiu Micovschi, jucătorul împrumutat chiar de la Rapid. În repriza secundă Luckassen şi Stolnik au ratat pentru oaspeţi, în minutele 51 şi 52, însă gazdele au făcut 3-1l în minutul 82, când Funsho a pasat perfect, după o pasă eronată a lui Omondi, şi Albion Rrahmani a înscris cu siguranţă, ajungând la al zecelea gol stagional. Rezultatul final a fost stabilit de Burmaz, cu un gol senzaţional, din lovitură liberă. 

Rapid şi FCSB au în derby în ultima etapă din sezonul regular. Cele două contracandidate la titlu se vor întâlni cel mai probabil pe 10 martie, duminică. Deşi Rapid va fi gazdă, se pare că partida nu va avea loc pe Arena Naţional, ci în Giuleşti. 

După meci, Dan Şucu a oferit mai multe declaraţii. El susţine că mâine sa va reevalua varianta Naţional Arena, deoarece numărul de bilete cerute depăşeşte capacitatea stadionului din Giuleşti.

La o zi distanţă, Dan Şucu a anunţat că se fac mari eforturi pentru ca partida să se joace pe Arena Naţională. Patronul echipei a dezvăluit că este o cerere foarte mare de bilete, care depăşeşte capacitatea arenei din Giuleşti. 

”Am avut o şedinţă chiar acum cu toţi colegii mei şi am hotărât clar să facem tot ceea ce este omeneşte posibil să jucăm meciul pe Arena Naţională. Sunt doar piedici birocratice, dar sunt convins că vom reuşi să le depăşim şi sper ca până deseară să închidem tot, iar marele meci cu FCSB să se joace pe Arena Naţională.

Aşteptăm din cererile care sunt în jur de 40.000 de suporteri giuleşteni. Sunt convins că stadionul va fi arhiplin şi aşteptăm toată suflarea rapidistă să vină să ne încurajeze.

Noi vrem să plece civilizaţia din partea noastră şi să nu mai păţim ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo, când într-un dispreţ total galeria noastră a fost pusă unde a fost pusă şi nu a putut să îşi încurajeze echipa.

Vă daţi seama ce situaţie unică în fotbal. Galeria a trebuit să se ducă pe stadionul Giuleşti şi de acolo să le ţină pumnii şi să încurajeze băieţii. Nu vrem să se mai ajungă la asemenea situaţii absurde, să n-avem galerie sau să fim bătaie de joc şi să fim trimişi la cucurigu.

Tocmai de aceea îi anunţăm pe cei de la FCSB, din respect pentru adversar, aşa cum ar trebui să fie firesc, că au toată peluza. Oricine poate să îşi ia bilete în acea peluză. N-avem niciun fel de probleme. Şi ei vor face parte din spectacolul de la acest meci.

Da, pot să vă confirmăm că vom face tot ceea ce este omeneşte posibil să jucăm pe Arena Naţională cu stadionul arhiplin. Sunt convins că va fi o nebunie. Este o cerere uriaşă de bilete în acest moment, cum nu ne-am mai confruntat de foarte mult timp.

De-abia aşteptăm această partidă şi sperăm să fie un spectacol pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Şi încă o dată o spun. Noi venim şi întindem mâna şi le spunem celor de la FCSB că respectul trebuie să fie reciproc.

În ceea ce ne priveşte noi vrem să promovăm civilizaţia şi au o întreagă peluză ca să vină şi suporterii lor să îşi încurajeze echipa. Hai, Rapidul! Sperăm într-o mare victorie împotriva FCSB-ului”, a fost mesajul lui Dan Şucu, de la Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele