Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

ULTIMA ORĂ | FCSB a rezolvat problema atacantului! Zdenek Ondrasek a semnat cu 'roş-albaştrii'. Clauza specială din contract

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20256862/1/profimedia-0586191941.jpg

FCSB s-a înţeles cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek (32 de ani), de la Viktoria Plzen, a anunţat Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei Ligii 1. Ondrasek a semnat un contract doar pe un sezon, cu posibilitate de prelungire, însă numai dacă va juca un anumit număr de meciuri.

750.000 de euro este cota de piaţă a lui Zdenek Ondrasek, care are 7 selecţii şi 2 goluri în naţionala Cehiei. FCSB nu va plăti nicio sumă de transfer, întrucât Plzen a vrut să rezilieze înţelegerea cu Ondrasek.

În luna decembrie, Ondrasek împlineşte 33 de ani. În sezonul 2020-2021, a fost om de bază pentru Viktoria Plzen, ocupanta locului 5 în campionatul Cehiei. În 36 de meciuri, atacantul a înscris 7 goluri.

“Da, l-am luat. Mâine merge direct în cantonamentul FCSB”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Finanţatorul FCSB a dezvăluit că înţelegerea cu Ondrasek se va prelungi automat dacă atacantul va bifa 70% dintre meciuri în sezonul 2021-2022.

Format la Ceske Budejovice, Zdenek Ondrasek a mai jucat pentru Tromso, fiind golgheterul campionatului Norvegiei în sezonul 2011-2012, dar şi pentru Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA). A venit la Plzen în septembrie 2020.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele