Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

ULTIMA ORĂ | Ianis Hagi a plecat din Macedonia de Nord şi va rămâne în izolare în România

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 8 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388005/1/ianis-hagi.jpg

Mijlocaşul Ianis Hagi, testat pozitiv la noul coronavirus la Skopje, va părăsi Macedonia de Nord şi va rămâne în izolare în România, a anunţat FRF.

Marţi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat uşoare dureri de cap în cantonamentul naţionalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naţionalei, iar rezultatul a fost pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până marţi, cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, Ianis efectuase cinci teste COVID-19, toate cu rezultat negativ.

Ianis Hagi (22 de ani) a jucat 22 de minute în meciul Islanda – România 0-2 şi 80 de minute în meciul România – Liechtenstein 2-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022. Mijlocaşul de la Rangers are 20 de selecţii şi un gol la echipa naţională de seniori.

“În urma acordului autorităţilor nord-macedonene şi cu avizul autorităţilor române, tricolorul Ianis Hagi va ajunge în această zi în România în regim de izolare şi respectând procedurile sanitare, cu o aeronavă privată. Va fi preluat de pe aeroportul Henri Coandă direct de pe pistă şi va rămâne în izolare la domiciliu. Multă sănătate, Ianis!”, este anunţul FRF.

Este o veste proastă şi pentru Rangers! Ianis Hagi nu va putea juca în meciurile St Johnstone – Rangers (11 septembrie, în campionatul Scoţiei) şi Rangers – Lyon (16 septembrie, în grupele Europa League).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri