Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

VIDEO | Întâlnire între Răzvan Burleanu şi Gică Hagi, pentru numirea ”Regelui” în funcţia de selecţioner al României! Negocierile nu se vor concretiza

Echipa nationala Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

Astăzi, Gică Hagi, antrenor şi acţionar majoritar la Farul, şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, s-au întâlnit şi au vorbit despre posibilitatea ca ”Regele” să preia echipa naţională a României! Din păcate, el nu poate veni selecţioner întrucât este implicat în proiectul de la Farul, unde deţine pachetul majoritar de acţiuni. În plus, ar putea să se interpreteze şi un anumit conflict de interese.

Gică Hagi nu poate ceda pachetul acum, astfel că discuţiile dintre FRF şi el nu vor continua, fiind stopate încă de la primele interacţiuni. Hagi speră ca pe viitor, când va reuşi să vândă acţiunile, să vină la echipa naţională. Acum însă, federaţia este nevoită să caute altă variantă.

Ne-am întâlnit, am avut o discuţie în care, de la bun început, lucrurule erau clare. Am spus că, dacă sunt acţionar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculaţii. Am discutat două ore şi am discutat, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situaţia asta de până acum.

Nu ştiu ce era dacă eram acţionar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, oniective clare şi proiect ambiţios.

V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am şi eu părerea şi opinia mea, cum şi dvs aveţi să spuneţi ce gândiţi. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere.

A fost o situaţie, lucrurile sunt clare, Ilie v-a zis bine, eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc, sunt acţionar, sunt şi manager. Eu vreau să mă dezvolt cum trebuie, pentru că vreau să lucrăm frumos şi nu are rost să interpretăm ce nu rebuie.

Rămâne să vedem ce va fi în viitor. Eu vreau să îmi găsesc parteneri, nu e de vânzare. Acţionari însemnă parteneri, ca să fim mai puternici. E normal şi logic. Atât. Vreau să fiu în primele echipe din România, pentru că la Academie şi la infrastructură suntem cei mai buni. Mai trebuie să muncim şi la echipa mare”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Continuă sau nu Mirel Rădoi?

Surpriza poate fi una mare la naţională, iar Mirel Rădoi ar putea semna prelungirea contractuală. Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, a declarat zilele trecute că vor fi purtate negocieri cu Rădoi.

Nu este deloc exclusă o posibilă prelungire contratuală, Stoichiţă recunoscând că jucătorii s-au apropiat foarte mult de Mirel Rădoi. Deşi este cunoscut ca un om orgolios, care nu dă deloc înapoi, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF speră ca fostul mijlocaş să îşi anuleze decizia categorică, luată de ceva timp.

Mirel Rădoi e decis să nu mai continuă la naţională, după cum a afirmat la conferinţa de presă ulterioară partidei cu Liechtenstein, ultima din preliminariile CM. Exact 20 de meciuri a stat Rădoi pe banca naţionalei. În acest timp, au fost înregistrate opt victorii, patru egaluri şi opt eşecuri, ceea ce se traduce într-o medie de 1.40 puncte/ meci.

Cu Rădoi la conducerea băncii tehnice, România a marcat 28 de goluri şi a primit 25.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri