Ultima oră
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”
FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate

ULTIMA ORĂ | Iuliu Mureşan negociază vânzarea unui jucător important de la Dinamo. "Încercăm să reducem cheltuielile" VIDEO

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20316954/2/muresan.jpg

Dinamo se pregăteşte să se despartă de căpitanul Deian Sorescu, în condiţiile în care nu poate aduce jucători, având interdicţie la transferuri din partea FIFA. Iuliu Mureşan, director executiv la Dinamo, a anunţat că sunt negocieri avansate pentru vânzarea lui Sorescu.

Deian Sorescu (23 de ani) a făcut spectacol în prima etapă a Ligii 1, reuşind să înscrie trei goluri cu FC Voluntari.

Sorescu este cel mai bine cotat jucător de la Dinamo: 1,4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Deian Sorescu mai are contract cu Dinamo până în vara anului 2023, iar conducerea ‘roş-albilor’ vrea să facă rost de bani, pentru a achita sumele restante şi pentru a creiona un buget.

"Trebuie să confirmăm, să facem un meci bun, iar Sorescu să mai dea gol. Sigur că Deian este cel mai interesant jucător pentru vânzare din echipă şi sunt nişte discuţii, dar suntem departe de a spune că îl vom transfera sau suntem la un final.

Suntem într-o fază în care evaluăm toate lucrurile. Mai încercăm, unde se poate, să reducem cheltuielile. Suntem pe un drum bun. Se aşază lucrurile, cu fiecare zi care trece. Sper să mai vină şi alţi oameni sau firme alături de echipă. Transferurile sunt blocate, încercăm să le deblocăm, dar e o luptă foarte grea, e aprigă de tot, la fel precum lupta din teren", a spus Iuliu Mureşan, înaintea meciului FC U Craiova - Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele