Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa
CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt

ULTIMA ORĂ | Marele Premiu de Formula 1 din Singapore a fost anulat! Şi alte curse din acest sezon sunt sub semnul întrebării

Formula 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 4 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20231571/1/singapore-f1.jpg

Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore nu va fi organizat în acest an, iar conducerea F1 caută variante pentru a înlocui această cursă în calendar, potrivit BBC. Şi alte ţări analizează varianta de a renunţa la organizarea unor curse programate în 2021. Sezonul este transmis în direct pe Look Sport+.

Motivul anulării este reprezentat de măsurile de restricţie impuse în Singapore, pe fondul pandemiei de coronavirus. Autorităţile nu au fost de acord să permită accesul pentru mii de persoane în tribune, în cadrul evenimentelor programate în weekendul 1-3 octombrie.

Turcia, China şi SUA sunt variantele luate în calcul pentru a înlocui Marele Premiu de la Singapore în calendarul oficial pentru 2021.

Conducerea Formulei 1 nu a publicat un comunicat oficial în acest sens, dar a precizat pentru BBC: “Continuăm să lucrăm alături de organizatori, într-o perioadă complicată şi schimbătoare, dar avem mai multe opţiuni pentru a ne adapta, daca este necesar”.

Singapore este una dintre ţările care au reuşit să ţină sub control pandemia de coronavirus, prin intermediul unor restricţii dure de călătorie şi deplasare, precum şi cu ajutorul unui sistem complex de testare şi depistare a cazurilor pozitive de COVID-19.

Marele Premiu de la Singapore se desfăşoară pe circuitul stradal Marina Bay din 2018 încoace. Până acum, s-au organizat 20 de curse de Formula 1 în Singapore. Ediţia din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. În 2019, campion a fost germanul Sebastial Vettel (Ferrari).

Conducerea Formulei 1 vrea un calendar complet, cu 23 de curse, pentru 2021, dar autorităţile din Japonia, Mexic, Brazilia şi Australia pun sub semnul întrebării desfăşurarea Grand Prix – urilor din acest an, potrivit BBC.

În weekendul 5-6 iunie, este programat Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan, la Baku. Ultima sesiune de antrenamente este programată sâmbătă, de la ora 13:00, pe Look Sport. Calificările sunt sâmbătă, de la ora 16:00, pe Look Sport+. Cursa este programată duminică, de la ora 15:00, pe Look Sport+.

Clasamentul piloţilor, Top 10:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20231571/2/clasament-f1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele