Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

ULTIMA ORĂ | Marius Şumudică, prezentat la Rizespor! Care este durata contractului

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19929032/1/sumi-rize.jpg

Marius Şumudică a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor la Rizespor, ocupanta locului 12 în Superliga Turciei. Românul va semna marţi un contract pe un sezon şi jumătate şi va debuta sâmbătă, cu Fenerbahce.

Şumudică s-a întâlnit azi cu vicepreşedintele clubului Rizespor, Ali Zeki Saruhan. Turcii au anunţat organizarea unei conferinţe de presă marţi, 26 ianuarie, când antrenorul român va semna contractul şi va oferi primele declaraţii la noua echipă.

Obiectivul echipe este salvarea de la retrogradare, dar Marius Şumudică a anunţat că are ambiţii mari în sezonul următor.

În perioada 2019-2021, Marius Şumudică (49 de ani) a antrenat echipa turcă Gaziantep, reuşind să o ducă pe podiumul Superligii. A fost desemnat antrenorul anului 2020 în Turcia.

Şumudică va debuta sâmbătă, 30 ianuarie, în meciul Fenerbahce – Rizespor, programat de la ora 18:00.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19929032/3/sumudica-rize.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele