Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

ULTIMA ORĂ | Meciurile Sevilla – Barcelona şi Villarreal – Alaves au fost amânate

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20386657/1/profimedia-0612862582.jpg

La Liga a decis să amâne două meciuri din etapa a 4-a, programate sâmbătă, 11 septembrie. Este vorba despre Sevilla - Barcelona şi Villarreal – Alaves. Meciurile din campionatul Spaniei sunt transmise în direct pe canalele Look Sport şi pe www.primaplay.ro.

Federaţia Spaniolă a refuzat propunerea La Liga de a amâna meciurile, considerând că nu este un caz de forţă majoră.

La Liga a apelat la Consiliul Superior al Sportului, care a hotărât amânarea celor două partide, întrucât absenţa unor jucători ”afectează integritatea competiţiei”.

Meciurile din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială Qatar 2022 au dus la această situaţie. 13 echipe şi 28 de jucători sunt afectaţi de meciurile desfăşurate în America de Sud în această săptămână.

Papu Gomez, Montiel şi Acuna de la Sevilla, Araujo de la Barcelona, Foyth şi Estupinan de la Villarreal, sunt cei care ar fi urmat să joace în etapa a 4-a din LaLiga, dar care nu pot ajunge în Spania cu 72 de ore înaintea partidelor.

Ultimul meci al Argentinei în CONMEBOL va fi în noaptea de joi (9 septembrie) spre vineri (10 septembrie), cu doar o zi şi jumătate înaintea meciului Sevilla – Barcelona din La Liga.

Villarreal şi Barcelona au meciuri în UEFA Champions League marţi, 14 septembrie, şi erau obligate să joace sâmbătă în La Liga sau să-şi amâne meciurile.

Programul etapei a 4-a din La Liga:

Levante - Rayo Vallecano (sâmbătă, ora 19:30, looksport.ro/ppv4)

Athletic Bilbao - Mallorca (sâmbătă, ora 22:00, looksport.ro/ppv1)

Espanyol - Atletico Madrid (duminică, ora 15:00, Look Sport)

Osasuna - Valencia (duminică, ora 17:15, Look Sport 2)

Cadiz - Real Sociedad (duminică, ora 19:30, Look Sport 2)

Real Madrid - Celta Vigo (duminică, ora 22:00, Look Sport 3)

Getafe - Elche (luni, ora 21:00, Look Sport+)

Granada - Betis (luni, ora 23:00, Look Sport+)

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele