Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20114906/1/multescu.jpg

Gheorghe Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo, după eşecul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, în manşa tur din semifinalele Cupei României, în direct pe Look Sport+. Mulţescu (69 de ani) anunţase că vrea să plece şi după eşecul cu Academica Clinceni, scor 1-3, pe 9 aprilie, în Liga 1.

Gheorghe Mulţescu pleacă de la Dinamo după numai patru meciuri, toate fiind eşecuri, 0-1 cu Poli Iaşi şi CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni şi 0-1 cu Astra.

Dinamo are cinci eşecuri consecutive, în Liga 1 şi în Cupa României. ‘Roş-albii’ vor începe play-out-ul de pe loc de baraj.

"A fost un joc început foarte tacticizat. Amândouă echipele voiau să prindă pole position, ca la automobilism. Adică să controleze mijlocul terenului şi să lovească pe contraatac. Din păcate, ei au făcut-o mai repede, am primit un gol foarte uşor, a fost şi greşeala portarului. De acolo, a fost mai uşor pentru ei. Am produs câteva ocazii de gol.

Au şanse bune să prindă finala, urmează un joc acasă, 1-0 poate fi întors. Pentru jocul de vineri nu mă mai întrebaţi, pentru că eu o să-mi depun demisia. Nu am anunţat jucătorii deocamdată. Nu mai pot să fiu antrenor. Eu am vrut de meciul trecut, dar venea meciul ăsta la câteva zile şi echipa avea nevoie de linişte. Mi-am retras demisia atunci şi nu puteam să-mi permit să fac valuri. Nu mai există nicio şansă să mă răzgândesc.

A fost un cumul de factori. Mă opresc aici! Lipseşte ceva, lipseşte scânteia, să vină golurile, să se decupleze de la neşansa din ultima perioadă. Regret că nu am făcut ce aşteptau suporterii noştri. Îmi pare rău şi îmi cer scuze că n-am putut să fac mai mult. Din păcate, n-am fost foarte bine ajutat. Am încasat şi bani, dar am venit şi pentru că am iubit Dinamo", a spus Mulţescu, la finalul partidei cu Astra Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele