Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

ULTIMA ORĂ: Naţionala României U20 va participa la un turneu cu adversare de top

Echipa nationala Publicat pe 29 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19937781/1/romania1.jpg

Recent înfiinţata echipă naţională sub 20 de ani a României va participa, începând din toamna lui 2021, într-o competiţie amicală alături de selecţionate puternice ale Europei.

Turneul care reuneşte 8 selecţionate U20 de pe continent a debutat în sezonul 2017-2018. Prin această competiţie se oferă o experienţă internaţională jucătorilor care fac tranziţia de la nivel U19 spre naţionala de tineret, informează frf.ro.

Programul tricolorilor U20 în această toamnă, care poate suferi însă modificări în contextul evoluţiei pandemiei:

  • 2 septembrie: România U20 – Portugalia U20;
  • 6 septembrie: Anglia U20 – România U20;
  • 7 octombrie: România U20 – Cehia U20;
  • 11 octombrie: Germania U20 – România U20;
  • 11 noiembrie: România U20 – Polonia U20;
  • 15 noiembrie: Italia U20 – România U20.

Comisia Centrală a Arbitrilor va delega brigăzi de arbitri de perspectivă pentru a conduce partide în celelalte ţări participante şi, astfel, pentru a acumula experienţă la nivel internaţional.

Naţionala U20 a României a fost înfiinţată în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorinţa de a oferi continuitate tinerelor generaţii. România este singura ţară din Europa de Est cu o selecţionată la acest nivel de vârstă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri