Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

ULTIMA ORĂ | Pablo Cortacero, învins în instanţă de către fanii dinamovişti! "Împreună rescriem istoria! O altă victorie"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20178931/1/cor.jpg

Fanii din Peluza 'Cătălin Hîldan' au anunţat câştigarea procesului cu Pablo Cortacero, acţionarul majoritar de la Dinamo. Suporterii din programul DDB sunt cei care iau deciziile la club în acest moment, iar puterea lui Pablo Cortacero la Dinamo va dispărea odată cu decizia instanţei. Investitorul spaniol nu şi-a onorat promisiunile şi nu a făcut nicio infuzie de capital, aşa cum s-a angajat.

Fanii din Programul DDB sunt cei care gestionează problemele clubului Dinamo, în absenţa acţionarului majoritar Pablo Cortacero. Au plătit restanţele financiare către jucători şi staff, datoriile pentru baza de pregătire de la Săftica şi au achitat licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor.

Tot fanii au fost cei care l-au adus pe Dusan Uhrin Jr drept înlocuitorul lui Gheorghe Mulţescu în funcţia de antrenor.

Programul DDB deţine peste 20% dintre acţiunile clubului. Pablo Cortacero nu s-a mai implicat la Dinamo din 2020.

"ÎMPREUNĂ RESCRIEM ISTORIA!

O altă victorie care sperăm să fie anunţată cât mai curând pe portalul instanţelor de judecată, este cea a avocaţilor DDB în procesul cu Pablo Cortacero. 

Apărătorii DDB au fost astăzi pe baricade, luptând pe căile legale pentru a apăra interesele lui Dinamo şi ale dinamoviştilor şi demonstrând neajunsurile care fac ca acţiunea spaniolului să fie lipsită de temei.

Le mulţumim şi pe această cale profesioniştilor de la Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii şi ne exprimăm mândria de a fi reprezentaţi de cea mai importantă casă de avocatură din România", este mesajul PCH, postat pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele