Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

ULTIMA ORĂ: Patru cazuri de coronavirus la Chindia Târgovişte! Anunţul oficial al clubului

Chindia Târgoviște Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19624812/1/rps0454.jpg

Chindia Târgovişte a anunţat, sâmbătă, că după cea mai recentă testare pentru coronavirus s-au descoperit patru cazuri de infectare.

Au fost testaţi pozitiv doi jucători şi doi membri ai staff-ului echipei.

“AFC Chindia Târgovişte anunţă că la testarea periodică RT-PCR au fost depistate patru cazuri pozitive de COVID-19: două cazuri în rândul jucătorilor şi două din staff-ul echipei. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situaţie.”, este anunţul clubului.

Chindia Târgovişte are programat, luni, la ora 18.00, meciul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa a XI-a din Casa Liga I.

mail-share icon Email
viewscnt