Ultima oră
Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev" Mircea Lucescu vrea să învingă din nou Barcelona! "Acest meci să reprezinte un impuls pentru dezvoltarea lui Dinamo Kiev"
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+ Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+. Chindia conduce la pauză
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga

ULTIMA ORĂ: Patru cazuri de coronavirus la Chindia Târgovişte! Anunţul oficial al clubului

Chindia Târgoviște Publicat pe sâmbătă, 21:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19624812/1/rps0454.jpg

Chindia Târgovişte a anunţat, sâmbătă, că după cea mai recentă testare pentru coronavirus s-au descoperit patru cazuri de infectare.

Au fost testaţi pozitiv doi jucători şi doi membri ai staff-ului echipei.

“AFC Chindia Târgovişte anunţă că la testarea periodică RT-PCR au fost depistate patru cazuri pozitive de COVID-19: două cazuri în rândul jucătorilor şi două din staff-ul echipei. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situaţie.”, este anunţul clubului.

Chindia Târgovişte are programat, luni, la ora 18.00, meciul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa a XI-a din Casa Liga I.

mail-share icon Email
viewscnt