Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

ULTIMA ORĂ: Probleme mari pentru Mirel Rădoi! Unul dintre fotbaliştii săi de bază nu va mai evolua în acest sezon

Echipa nationala Publicat pe 30 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19940235/1/ad02mzymagfzad00mtmwodk5mmrmyjgzztk5zwnimdiznteznwq3ymjmyw-thumb.jpg

Kayserispor a anunţat că Denis Alibec, atacantul de bază al selecţionerului Mirel Rădoi, nu va mai evolua în tot restul sezonului din cauza accidentării suferite în victoria cu Başakşehir, scor 2-0, când vârful în vârstă de 30 de ani a marcat ambele goluri. 

”Avem nevoie de întăriri la echipă, pentru că există o problemă cu omul de gol. Îmi pare rău să fiu cel care dă veşti proaste, dar Alibec, care care a înscris două goluri cu Başakşehir, a terminat acest sezon. Va trebui să aducem un marcator, trebuie să facem o echipă puternică în retur.”, a declarat Mustafa Tokgoz, purtătorul de cuvânt al lui Kayserispor, într-o conferinţă de presă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri