Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

ULTIMA ORĂ: Simona Halep s-a retras de la Roland Garros! Singurul obiectiv rămas pentru numărul 3 WTA

Simona Halep Publicat de Emanoil Ursache pe 21 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20213168/1/506167.jpg

Simona Halep, numărul 3 WTA, nu va participa la turneul de la Roland Garros din acest an, a anunţat jurnalistul de la TVR, Cristian Mîndru.

Accidentarea din meciul din turul al doilea, de la turneul de la Roma, o opreşte pe sportiva română să evolueze la Grand Slam-ul la care a obţinut cele mai bune performanţe din carieră, deşi Halep a depus toate eforturile pentru a se recupera.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a ajuns de alte două ori în finală, în 2014 şi în 2017. În toată cariera, Halep nu s-a mai confruntat până acum cu probleme la gamba stângă, unde a suferit o ruptură musculară.

”Am o ruptură la gambă, profundă, destul de profundă. Va trebui să fac repaus destul de mare. După ce se retrage hematomul, trebuie să mai fac o investigaţie, să-mi spună exact. Trei, patru, cinci săptămâni, cam aşa o să stau.

Este destul de grav, nu mă aşteptam, bineînţeles, dar o iau ca atare şi merg înainte, n-am ce să fac. Stăteam la retur, am făcut o mică săritură şi apoi am simţit o durere foarte mare. Mereu mă recuperez în ţară, am încredere în medicii pe care îi am şi e cel mai bine să fii acasă în momentele astea.”, a explicat Simona Halep.

Halep are însă timp să se recupereze pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care încep la data de 23 iulie. Numărul 3 WTA şi-a propus pentru 2021 să aducă României o medalie din Japonia.   

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele