Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

ULTIMA ORĂ | Şumudică pleacă de la Gaziantep! "Cred că săptămâna viitoare ne despărţim" Echipa cu care negociază antrenorul

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 8 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19863512/1/sum.jpg

Marius Şumudică a anunţat că sunt şanse mari să plece de la Gaziantep, în condiţiile în care nu este dispus să accepte prelungirea contractului. Ieri, preşedintele clubului turc, Mehmet Buyukekşi, a declarat că antrenorul român îşi va prelungi înţelegerea.

Şumudică a dezvăluit că negociază cu echipa saudită Al Shabab, pe care a mai antrenat-o în perioada iunie 2018 - mai 2019.

Al Shabab ocupă locul 3 în clasamentul din Arabia Saudită, după 11 runde, la şase puncte de liderul Al-Hilal, echipa antrenată de către Răzvan Lucescu.

Gaziantep este revelaţia campionatului Turciei, cu o singură înfrângere în 16 meciuri şi pe locul trei în clasament. Marius Şumudică (49 de ani) este la Gaziantep din iunie 2019.

"Nu am avut nicio discuţie concretă cu conducerea clubului, nu ne-am înţeles. Am înţeles că în seara asta vor veni la hotel să purtăm o discuţie, dar eu zic că va fi destul de greu ca eu să continui aici. Chiar cu zece minute înainte am închis cu preşedintele unui club din Golf şi sunt şanse mari ca eu să merg acolo. De acum, începând de săptămâna viitoare. Eu tot am aşteptat, au zis că în martie, că după Revelion şi nu am avut nicio discuţie. Nu că aş ridica preţul, ei ştiu foarte bine că nu putem continua în condiţiile actuale.

Sunt în discuţii cu Al Shabab, negociem, suntem aproape şi există posibilitatea unei colaborări foarte curând. E un ciclu, aş vrea să-l închid până-n vară, dar în momentul în care primeşti o ofertă de 6-7 ori mai mare decât aici te gândeşti... La Gaziantep e foarte greu să fac mai mult decât am făcut până acum, se subţiază şi lotul... Cred că, în proporţie destul de mare, săptămâna viitoare ne despărţim.

Mă deranjează foarte mult în momentul când începi să discuţi cu jucători fără să întrebi antrenorul. El trebuie să fie primul întrebat dacă continuă cu anumiţi jucători. Nu e normal, antrenorul trebuie să fie şeful în vestiar. Sunt foarte aproape de a încheia aceste negocieri (cu Al Shabab) şi clauza pe care o am în contract îmi permite oricând să plec în altă parte", a spus Marius Şumudică la DigiSport.

Gaziantep joacă sâmbătă, 9 ianuarie, în deplasare cu Sivasspor, de la ora 12:30, în etapa a 18-a din Superliga Turciei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19863512/2/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri