Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

ULTIMA ORĂ: Surpriza cu care Edi Iordănescu vrea să îi dea şah-mat lui Adi Mutu

FCSB Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20399374/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021.jpg

Edi Iordănescu îi pregăteşte o surpriză uriaşă lui Adrian Mutu, în meciul dintre FC U Craiova şi FCSB. Tehnicianul roş-albaştrilor se gândeşte serios să îl introducă pe teren pe Constantin Budescu, pe care l-a oprit în lot pentru partida contra oltenilor, informează Gazeta Sporturilor.

În momentul de faţă, Iordănescu nu s-a hotărât dacă să îl folosească pe ”Budi” ca titular sau să îl introducă pe parcursul jocului, deoarece mijlocaşul ofensiv nu a mai jucat niciun minut într-un meci de fotbal de trei luni de zile. Constantin Budescu a evoluat ultima oară pentru echipa naţională în meciurile amicale cu Georgia (33 de minute) şi Anglia (11 minute) de la începutul lunii iunie.

Budescu nu e la capacitate maximă, e clar, n-ai cum să construieşti în ultimele zile ce s-a pierdut în trei luni, când n-a avut pregătirea specifică. El este fit, a alergat, a avut program, dar e alta să te pregăteşti cu colegii. Într-unul din jocurile următoare se poate să-l avem în lot”, a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova.

Echipele probabile:

  • FC U Craiova: Mogoşanu – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Van Durmen, Albu, Baeten – Sidibe, Marquet.
  • FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Cristea, Popescu – Cordea, Keşeru, Gheorghe.

FC U Craiova şi FCSB se întâlnesc în etapa a 9-a din Casa Liga 1, azi de la ora 20:00. Partida are loc pe Stadionul ”Ion Oblemenco” şi poate fi văzută pe Look Sport +, Prima TV şi primaplay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele