Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

ULTIMA ORĂ | Un jucător de la Real Madrid, depistat pozitiv cu noul coronavirus! Lotul convocat de Zidane pentru meciul cu Villarreal

Real Madrid Publicat de Andrei Ionascu pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

 

Real Madrid a anunţat că atacantul sârb Luka Jovic a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Jovic a revenit de la naţionala Serbiei, unde a marcat două goluri în meciul cu Rusia din Liga Naţiunilor, scor 5-0.

  • Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17:15, Real Madrid joacă în deplasare cu Villarreal, în direct pe Look Sport+, în etapa a 10-a din LaLiga.

Luka Jovic va lipsi la meciul cu Villarreal, dar şi la partida cu Internazionale Milano, de miercuri, din Liga Campionilor.

Luna trecută, procurorii sârbi au anunţat că au demarat urmărirea penală a lui Luka Jovic pentru încălcarea regulilor autoizolării pe perioada stării de urgenţă în timpul pandemiei de coronavirus, în martie.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19624031/3/luka-jovic.jpg

Zinedine Zidane are probleme importante de lot înaintea meciului complicat cu Villarreal. Căpitanul Sergio Ramos este accidentat, alături de Karim Benzema, Fede Valverde şi Alvaro Odriozola.

Casemiro este în recuperare după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Revin Raphael Varane, Nacho şi Dani Carvajal.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19624031/2/lot-real.jpg

Villarreal are un start excelent de sezon în LaLiga şi se află pe poziţia a doua în clasament, fără înfrângere din 27 septembrie.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19624031/4/clasament-real.jpg

Sursa foto: Twitter Real Madrid

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele