Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Liga 2, ce nebunie! FC Argeş întoarce scorul la Ploieşti şi lupta se dă în ultima etapă. Petrolul nu mai are şanse, UTA poate pierde promovarea. Clasamentul şi programul

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19433394/6/fca.jpg

FC Argeş a reuşit o revenire fabuloasă, a câştigat cu 2-1 pe terenul Petrolului, după ce a fost condusă cu 1-0, i-a scos pe ploieşteni din calculele promovării şi a devenit una dintre favorite la intrarea în Casa Liga 1.
 
Clasament play-off Liga 2 după Petrolul - FC Argeş 1-2:
  • 1. UTA Arad - 29 de puncte
  • 2. CS Mioveni - 27 de puncte
  • 3. FC Argeş - 26 de puncte
  • 4. Turris - 25 de puncte
  • 5. Rapid - 24 de puncte
  • 6. Petrolul - 22 de puncte
În ultima etapă se joacă: FC Argeş - UTA, CS Mioveni - Petrolul şi Rapid - Turris, duminică, pe canalele Look.
 
Chiar dacă Petrolul a început bine, cu golul marcat de Vajushi în minutul 15, argeşenii au avut nevoie de doar patru minute pentru a întoarce scorul şi soarta calculelor la promovare. Prepeliţă a egalat în minutul 82, după un ofsaid nesemnalizat de brigada lui Colţescu, iar lovitura de teatru a venit în minutul 86, când Buhăescu a marcat, din penalty, golul de 2-1. La oricare alt scor, victorie Petrolul sau rezultat de egalitate, UTA era promovată matematic!

Cinci echipe au şanse!

Acum, UTA poate scăpa promovarea, dacă pierde cu FC Argeş, iar CS Mioveni bate Petrolul, echipă rămasă fără nicio şansă matematică de a mai urca în Casa Liga 1 2020-2021. În rest, calculele sunt foarte, foarte complicate pentru Turris şi Rapid, pentru că niciuna nu mai depinde doar de rezultatul din meciul direct. UTA promovează 100% cu un rezultat de egalitate, iar Turris şi Rapid au nevoie de un joc al rezultatelor, unul în care FC Argeş nu bate pe terenul celor de la UTA Arad, iar, în cazul lui Turris, CS Mioveni pierde cu Petrolul.
 
CS Mioveni, Turris Oltul şi Rapid încep cu rotunjire
 
În caz de egalitate de puncte la finalul play-off-ului, vor fi aplicate, în ordine, următoarele criterii de departajare:
  • Dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea de 0,5 puncte înainte de startul play-off-ului.
  • Numărul mai mare de puncte în meciul direct din play-off.
  • Golaverajul general din play-off.
  •  Numărul mai mare de goluri înscrise în play-off.
  • Locul ocupat în Liga 2 în momentul întreruperii sezonului regular.
Petrolul - FC Argeş 1-2 (Vajushi pen. 15 / Prepeliţă 82, Buhăescu pen. 86), live pe Look Plus.  Echipele de start:
  • Petrolul: R. Avram – Bărboianu, A. Răuţă, Manolache, V. Ţicu – G. Deac, Meza Colli, L. Marinescu, Vajushi – Blănaru, S. Arnăutu
  • Rezerve: C. Lungu, Sîrghi, R. Enache, Pierce, M. Bratu, Hamza, Ekolli
  • FC Argeş: Micle – Oancea, Turda, M. Leca, N. Muşat – I. Şerban, A. Prepeliţă, I. Năstăsie – Matiş, Buhăescu, N. Popescu
  • Rezerve: Agachi, Panait, A. Popa, R. Grecu, Vl. Motroc, D. Brînzan, A. Mirică


Minutul 86: GOL FC ARGEŞ! Colţescu arată penalty, fără să ezite, după un henţ în careul ploieştean, Buhăescu trage în dreapta lui Avram, acesta atinge mingea, dar balonul intră în poartă.





Minutul 82: GOL FC ARGEŞ! Plecat dintr-o poziţie de ofsaid, Leca pune presiune pe Răuţă, ploieşteanul trimite mingea spre propria poartă, Prepeliţă e atent şi înscrie!


 Minutul 21: BARĂ FC ARGEŞ! Lansat bine de Năstăsie, Nini Popescu trage la colţul scurt, dar nimereşte bara.


Minutul 15: GOL PETROLUL! Micle îl doboară în careu pe Arnăutu, gazdele primesc penalty, iar albanezul Vajushi înscrie calm, spre deosebire de colegii săi, care au irosit trei lovituri de la 11 metri în meciul cu Rapid.




Deşi problemele grave au fost depăşite, cele două se vor întâlni mâine, în derby-ul ultimelor clasate din play-off. FC Argeş este pe 5 şi are nevoie de cele trei puncte ca de aer, pentru a spera la un loc de promovare directă sau măcar la poziţia a treia, care ar duce la barajul de promovare.

Petrolul în schimb nu are nicio victorie de la restartul campionatului, înregistrând doar 3 remize. Formaţia lui Costel Enache are o şansă mică, dar dacă câştigă mâine şi apoi în ultimul meci cu CS Mioveni, situaţia ”lupilor”  s-a putea îndulci considerabil şi chiar s-ar putea finaliza cu prezenţa în Casa Liga 1, din toamnă.

Cele două echipe s-au întâlnit doar în turul campionatului, iar partida s-a terminat indecis, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele