Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Ultimatum pentru Astra Giurgiu. Cinci zile să achite o datorie sau vor fi depunctaţi

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20105513/1/ast.jpg

Continuă problemele pentru Astra Giurgiu. Cu patronul în închisoare, clubul a primit termen de cinci zile de la Comisia de Disciplină a FRF pentru a plăti o datorie către fostul antrenor Bogdan Andone, în caz contrar se vor aplica puncte de penalizare şi interdicţia de a face transferuri.

„Comisia sancţionează debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. Cal. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Andone Bogdan. 

Acordă termen în data de 28.04.2021, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Andone Bogdan conform Hotărârii nr. 339/CL/11.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, este comunicatul oficial.

Bogdan Andone a demisionat pe 30 septembrie 2020 şi are de primit bani pentru patru luni. Ba mai mult, giurgiuvenii au de achitat căte 3.000 lei către foştii jucători Vasile Maftei şi Octavian Chihaia, informează spotmedia.ro

mail-share icon Email
viewscnt