Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Ultimele informaţii despre noul stadion de la Constanţa. "Gheorghe Hagi şi Gică Popescu au adus propuneri de îmbunătăţire a proiectului"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 31 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20378959/1/hagi-popescy.jpg

Consiliul Judeţean Constanţa a oferit ultimele informaţii despre planul privind construirea unui nou stadion la Constanţa. Gică Hagi, patronul de la Farul, şi Gică Popescu, preşedintele clubului, au venit cu sugestii pentru îmbunătăţirea proiectului.

Autorităţile judeţene din Constanţa au anunţat că noul stadion pentru Farul va avea o capacitate de 18.000 de locuri.

După fuziunea dintre Farul şi Viitorul, echipa din Liga 1 joacă pe arena din Ovidiu. Stadionul ‘Farul’ este într-o stare avansată de degradare.

Gică Hagi şi Gică Popescu au primit asigurări din partea Consiliului Judeţean că vor avea parte de infrastructură nouă.

”Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Lupu, împreună cu primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, conducerea Clubului Farul Constanţa reprezentată de Gheorghe Hagi şi Gică Popescu, au adus propuneri de îmbunătăţire a proiectului Complexului Sportiv Constanţa. Acesta prevede construirea unei arene de fotbal cu o capacitate de 18.000 de locuri, conform cerinţelor UEFA, dar şi arene de tenis şi anexe, piste de atletism şi un centru sportiv pentru recuperare, refacere şi cantonament. De asemenea, proiectul mai prevede construirea de amenajări exterioare şi o promenadă de tip agora”, a anunţat CJ pe pagina de Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20378959/3/stadion-farul.jpg

“Este un proiect vital pentru un oraş de calibrul Constanţei. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană şi, de ce nu, să devină parte din viaţa oraşului nostru. De asemenea, acest complex va putea asigura necesarul oraşului de a organiza evenimente sportive şi culturale de anvergură. Susţin acest demers al municipalităţii constănţene şi vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern şi la standarde cât mai înalte”, a spus Mihai Lupu, preşedintele CJ Constanţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele