Ultima oră
Rednic nu se joacă! Cine va purta banderola de căpitan în derby-ul cu Rapid Rednic nu se joacă! Cine va purta banderola de căpitan în derby-ul cu Rapid
Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud! Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud!
VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start
Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro
Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!" Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!"
Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Maradona. "A avut episoade de confuzie"

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 9 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19580423/1/maradona.jpg

Diego Maradona a fost operat cu succes pe creier, pentru îndepărtarea unui hematom, iar recuperarea decurge bine. Medicul fostului fotbalist argentinian a precizat că Maradona nu va fi externat prea curând şi că a avut “episoade de confuzie”.

Diego Armando Maradona a fost internat de mai multe ori în spital în ultimii ani. Acum, i-a fost îndepărtat un hematom subdural (cheag de sânge), la câteva zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

Presa din Argentina scrie că Maradona trebuie să gestioneze acum dependenţa de alcool, iar consumul de stupefiante este de asemenea interzis de către medici.

"Starea lui se îmbunătăţeşte în fiecare zi, iar recuperarea decurge incredibil. El nu va pleca încă acasă. A avut episoade de confuzie legate de o abstinenţă, care necesită un tratament de mai multe zile. Dar este de acord cu aceste măsuri care trebuie luate", a declarat Leopoldo Luque, medicul lui Maradona.

Diego Maradona este antrenorul echipei argentiniene de primă ligă Gimnasia La Plata.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri