Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Maradona. "A avut episoade de confuzie"

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 9 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19580423/1/maradona.jpg

Diego Maradona a fost operat cu succes pe creier, pentru îndepărtarea unui hematom, iar recuperarea decurge bine. Medicul fostului fotbalist argentinian a precizat că Maradona nu va fi externat prea curând şi că a avut “episoade de confuzie”.

Diego Armando Maradona a fost internat de mai multe ori în spital în ultimii ani. Acum, i-a fost îndepărtat un hematom subdural (cheag de sânge), la câteva zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

Presa din Argentina scrie că Maradona trebuie să gestioneze acum dependenţa de alcool, iar consumul de stupefiante este de asemenea interzis de către medici.

"Starea lui se îmbunătăţeşte în fiecare zi, iar recuperarea decurge incredibil. El nu va pleca încă acasă. A avut episoade de confuzie legate de o abstinenţă, care necesită un tratament de mai multe zile. Dar este de acord cu aceste măsuri care trebuie luate", a declarat Leopoldo Luque, medicul lui Maradona.

Diego Maradona este antrenorul echipei argentiniene de primă ligă Gimnasia La Plata.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri