Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"

Superliga Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450637/1/neho.jpg


Ionuţ Negoiţă, 48 de ani, îşi încheie aventura la Dinamo cu un atac la adresa fostelor glorii ale lui Dinamo şi un mesaj de apreciere pentru Ilie Dumitrescu.
 
În ziua în care s-a înţeles cu spaniolii conduşi de Pablo Cortacero, patronul de la RIN şi-a anunţat ieşirea din fotbal: "Rămân suporter al lui Dinamo, susţin proiectul, dar de fotbal nu mai poate fi vorba. exclus", a spus omul de afaceri, citat de prosport.ro, înainte să confirme că avocatul Dorin Şerdean a fost omul cel mai important în realizarea afacerii: "Dorin Şerdean a fost implicat de la bun început în această tranzacţie".

Negoiţă, apreciativ la adresa lui Ilie Dumitrescu

Omul care a condus până azi destinele lui Dinamo s-a legat, în discursul de final, de atitudinea pe care au avut-o mai mulţi foşti jucători din Ştefan cel Mare într-un moment greu al clubului, când nu s-au ferit să-l critice public, şi a vorbit frumos despre Ilie Dumitrescu, rivalul care a ţinut partea câinilor: "O impresie plăcuta mi-a lăsat Ilie Dumitrescu, unul dintre putinii oameni echilibraţi, îl felicit. Au fost foarte mulţi dinamovişti sau care se dau dinamovişti, care sunt zero barat. Asta spune foarte mult despre calitatea dinamoviştilor şi mai ales despre caracter. Sunt foarte putini oameni de calitate in fotbal", a mai punctat fostul patron al lui Dinamo.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele