Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ultimul preţ! Gigi Becali, ofertă de 500.000 de euro pentru jucătorul dorit din Liga 1. Cum a reacţionat când a auzit că l-ar vrea şi Leipzig

Superliga Publicat pe 11 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19299291/1/captura-becali-40.jpg


Gigi Becali nu renunţă la ideea de a-l transfera pe Andrei Chindriş, de la FC Botoşani, dar spune că nu va oferi mai mult de 500.000 de euro pentru fundaşul central de 21 de ani.

Patronul FCSB se distrează pe seama informaţiilor lansate în presă de patronul moldovenilor, conform cărora jucătorul ar fi dorit de RB Leipzig, formaţie care tocmai s-a calificat în sferturile Champions League.

„Tată, păi nu era vorba de Borussia Dormund? Acum veniţi şi mă luaţi că Iftime a spus de Leipzig? Mâine de cine îmi mai spuneţi că îl vrea pe Chindriş? Barcelona, AC Milan, Real Madrid?

Hai să fim serioşi şi ascultaţi la mine cum a stat treaba. Eu nu am negociat cu nimeni înainte de meciul direct pentru Chindriş, nu ştiu ce a declarat Iftime. Dar m-am interesat şi eu ca să aflu dacă a venit cineva cu adevărat după Chindriş. Am înţeles că au venit doi nemţi care nu au oferit pe Chindriş nici măcar cinci bani. Atunci despre ce vorbim? Câţi jucători am luat eu de la Botoşani, iar Iftime vă spunea că are oferte din străinătate pentru ei? Unde s-au dus? Tot la FCSB!

Dacă era ceva sigur de afară nu credeţi că se duceau afară? Uite cum facem acum: Ia, mă, nenea Vali 500.000 de euro de la mine că sunt mai buni faţă de 5 bani pe care o să te alegi pe Chindriş dacă tot mai crezi că îl dai pe la Borussia sau Leipzig. În loc să te alegi cu 5 bani, nu este mai bine să iei 500.000 de euro? Poate mai discutăm şi de nişte procente, vedem noi. Dar gata, acum dau doar 500 de mii, nu un milion de euro că am aflat eu cum a stat treaba cu nemţii aia doi”
, a spus Becali, citat de ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele