Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Ultraşii din PCH rămân cu gândul la finala Cupei României, deşi Dinamo e decimată de COVID: "Dacă Bălănescu avea puţin creier, jucam finala"

Cupa României Publicat pe 22 iul 2020
mail-share icon Email

Ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan au lansat un nou atac la directorul general al clubului Dinamo, Bogdan Bălănescu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19428806/1/balanescu.jpg

Peluza Cătălin Hîldan consideră că oficialul clubului este principalul vinovat pentru ratarea finalei Cupei României. Bălănescu este acuzat că şi-a sabotat propria echipă în "cazul Andrei Vlad". "Dacă Bălănescu avea puţin creier, jucam finala", scriu cei din PCH.

Fanii din PCH acuză o teorie a conspiraţiei şi susţin că Bogdan Bălănescu ar urma să plece din funcţia de director general al lui Dinamo şi să ajungă chiar la Federaţia Română de Fotbal.

Sepsi - FCSB, finala Cupei României, de la 20:00, la Look Plus

Recursul celor de la Dinamo la decizia Comisie de Disciplină în litigiul cu FCSB a fost respins, astfel că roş-albaştrii, care s-au impus cu 4-0 la general în semifinale, vor juca miercuri finala. 

Finala Cupei României va avea loc miercuri, de la 20.00, între Sepsi şi FCSB, pe arena Ilie Oană din Ploieşti. Meciul poate fi urmărit în direct la Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele