Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

Umilinţa cu Rapid a fost de ajuns! Elias Charalambous, distrus: ”E antrenorul sau psihologul echipei? Se descurcă cu vorbele!”

Superliga Publicat pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21521920/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. 

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. 

În minutul 74,  Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne pe prima poziţie, cu 64 de puncte.

Sezonul regular a luat sfârşit, iar lupta la titlu se va încinge şi mai mult în play-off. FCSB are în continuare cele mai mari şanse, chiar dacă a pierdut cu Rapid. 

Basarab Panduru a analizat discursul lui Charalambous de la finalul meciului cu Rapid. Fostul mare internaţional nu a fost mulţumit de explicaţiile pe care le-a dat antrenorul lui Becali. 

”E antrenorul sau psihologul echipei? Se descurcă cu vorbele!”

”Vi s-a părut că Charalambous e antrenor sau psiholog? E antrenorul sau psihologul echipei? Discursul lui a lăsat impresia că e psihologul echipei, când a fost întrebat de ce a făcut prima schimbare abia în minutul 62, Charalambous n-a dat niciun răspuns.

Puteai să spui că a căzut semnalul, că aşteptam un semn la pauză, zi ceva măcar. S-a descurcat cu vorbele, dar e antrenorul echipei sau psihologul echipei? Mie mi s-a părut că a vorbit ca un psiholog. Ţie ţi se pare că FCSB are nevoie de antrenor sau de psiholog?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele