Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Un antrenor din Liga 1 se cere la FCSB. De ce crede că ar putea lucra uşor cu Becali

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19363241/1/poe.jpg

Antrenorul celor de la Academica Clinceni, Ilie Poenaru a declarat ca şi-ar dori foarte mult să antreneze la FCSB şi este convins că ar pute face faţă cu brio cerinţelor patronului Gigi Becali.

”Da, îmi doresc să antrenez FCSB. Nu există antrenor, mai ales dintre cei tineri, care să nu îşi dorească să antreneze echipe ca FCSB, CFR Cluj sau Craiova.

Sunt echipele de top acum la noi, care au bugete si condiţii foarte bune. E clar că îţi doreşti asta, e cu totul altceva, te motivează”, a spus Poenaru la Antena Sport.

Poenaru a fost în lotul Stelei în perioada 1996-1997, dar nu a apucat să joace niciun meci oficial pentru roş-albaştrii. A jucat în schimb la Gloria Buzău, Poli Timişoaral FC Argeş şi Concordia Chiajna, iar din 2012 s-a apucat de antrenorat, fără a reuşi să obţină încă licenţa PRO, care să îi permită să antreneze la nivelul Ligii 1.

Chiar dacă nu are licenţa, Poenaru poate antrena la Clinceni printr-un mic artificiu, stă pe banca tehnică, dar în acte principal e Marin Dună, care are toate actele necesare.

Iar acele argumente trebuie demonstrate. Dacă îţi ies, e foarte uşor de lucrat cu domnul Becali”, a completat tehnicianul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri