Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Un antrenor român, dorit selecţioner al Republicii Moldova. Cum a reacţionat

Fotbal Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20435616/1/international-curtea-de-arges-fc-unirea-urziceni-1-2-liga-1-21-11-2009.jpg

Republica Moldova este în căutarea unui nou selecţioner, iar pe listă se regăseşte, se pare, un antrenor român. Italianul Roberto Bordin are şanse aproape zero de a mai continua la conducerea reprezentativei ţării vecine, motiv pentru care Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova ia în calcul numirea selecţionerului de la U21.

Reprezentativa sub 21 de ani a Moldovei este antrenată de un român, de Ştefan Stoica. Acesta a comentat scurt în momentul în care a apărut numele său pe lista primei naţionale: ”Nu se pune problema să preiau prima reprezentativă. Naţionala trebuie să fie condusă de un antrenor autohton”.

Însă, în ciuda refuzului pe care îl afişează prin declaraţia amintită, el nu ar exclude chiar total această posibilitate, conform presei din Republica Moldova. În plus, a mai condus naţonala, ca interimar, în 2015.

Cert este că Ştefan Stoica face treabă bună la Republica Moldova sub 21 de ani, unde, în actuala campanie de calificare la Campiontatul European din 2023 a bifat două victorii, 1-0 cu Ţara Galilor şi 1-0 cu Gibraltar. A încurcat chiar de două ori Ţara Galilor, mai fiind înregistrat în rezultat de egalitate.

În vârstă de 54 de ani, Ştefan Stoica a pregătit în România câteva echipe: Universitatea Craiova, Gloria Buzău, Farul, Internaţional Curtea de Argeş.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele