Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

Un antrenor român va pregăti echipa Grasshopper Zurich!

Fotbal Internațional Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19382617/1/grasshoppers.jpg

Antrenorul Zoltan Kadar (53 de ani), născut în Covasna, va antrena una dintre cele mai cunoscute echipe din Eveţia, Grasshopper Club Zurich. Numirea a fost făcută pe 15 mai, iar înţelegerea este prima pentru principal, după o pauză destul de lungă. Relaţia lui cu clubul elveţian este una mai veche, întrucât a mai fost în cadrul echipei şi în perioada 2011-2015, pe diferite poziţii.

Cu o pauză de aproape doi ani, când am fost la FC Zurich, sunt deja de nouă ani la Grasshoppers. În primul an am fost antrenor la U18, apoi numai în poziţia de antrenor secund şi analist video. Cunosc clubul foarte bine, cunosc toţi jucătorii, şi cei de aici s-au hotărât să îmi dea mie şansa asta, cunoscând foarte bine echipa, tradiţia, ceea ce înseamnă Grasshopper pentru tot oraşul, pentru noii investitori din China. Au zis că încearcă încă o soluţie.

 Eu sunt deja al treilea antrenor de anul ăsta. A fost o surpriză plăcută pentru mine, dar în acelaşi timp e şi o onoare să fiu antrenor la Grasshopper. Obiectivul este, clar, promovarea, deşi liderul e deja la 15 puncte în faţa noastră, dar locul 2 care ne duce la baraj este un obiectiv realist”, a spus Zoltan Kadar, la ProSport Live.

Zoltan Kadar a evoluat în România, în perioada 1984-1996, pentru FCM Braşov, U Cluj şi Dinamo. Acum, din poziţia de antrenor, are de îndeplinit obiectivul echipei din Elveţia, promvoarea în prima ligă. Se află pe locul 3 în divizia secundă, cu 37 de puncte, acelaşi punctaj ca locul secund, Vaduz, dar diferenţa faţă de primul loc este destul de mare. Lider este Lausanne, 52 de puncte.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri