Ultima oră
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”

Un antrenor se oferă să slaveze Dinamo. ”Dacă voi fi căutat de ei, ne punem la discuţii”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19406234/1/mul.jpg

Gigi Mulţescu (68 de ani) se oferă să ajute Dinamo şi să revină pe banca tehnică, funcţia pe care a mai ocupat-o în 2013, între lunile iunie-septembrie, disputând doar 8 meciuri.

În prezent liber de contract după despărţirea de Petrolul, cel poreclit ”Smurdul” nu refuză o colaborare cu ”câinii”, dar deocamdată consideră că Adrian Mihalcea, actualul antrenor trebuie respectat.

„Ce mai poate fi de comentat legat de situaţia actuală a lui Dinamo. Se bate mult apa în piuă. Nu dau consultaţii prin presă… Ca să glumim puţin, că şi dacii glumeau în faţa morţii… Este o situaţie foarte grea, dar nu sunt eu în măsură, din exterior, să vorbesc de jucători. Ei ştiu cel mai bine ce parametri au. Până nu sunt contactat, nu am ce să discut. Dinamo are antrenor şi trebuie respectat. Dacă voi fi căutat de ei, ne punem la discuţii şi vedem, sunt multe aspecte de luat în calcul”, a declarat Gigi Mulţescu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele