Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Un celebru antrenor a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Fotbal Internațional Publicat pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19404015/1/bilardo.jpg

Tehnicianul argentinian Carlos Bilardo, în vârstă de 82 de ani, a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anunţat o sursă apropiată familiei, informează lequipe.fr. "Este asimptomatic şi este bine", a anunţat sursa citată. Anul trecut, Bilardo a fost supus la două intervenţii pe creier.

Carlos Bilardo a câştigat Cupa Mondială în 1986, când era selecţionerul Argentinei. Ultima apariţie publică a lui Bilardo datează de la începutul lunii aprilie 2019, când fostul tehnician a participat la o cină alături de jucători cu care a câştigat CM în 1986.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri