Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Un club din Casa Liga 1 s-ar putea vinde. Se încearcă atragerea unei persoane cu o avere de 650 de milioane de euro

Liga I Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19518297/3/astra.jpg

Astra ar putea avea un nou patron sau cel puţin încă un acţionar. Se pare că Ioan Niculae nu mai poate face faţă din punct de vedere financiar şi sunt luate în calcul cele două variante. Omul care ar putea prelua în totalitate clubul  sau să devină acţionar alături de Niculae este Augustin Oancea.

Potrivit ProSport, acesta este deţinătorul companiei Tinmar Energy. Petre Buduru ar fi cel care încearcă în această perioadă să îl convingă pe Augustin Oancea să vină la echipa din Casa Liga 1 şi să ajute la redresare, în una din cele două variante. Averea lui Oancea este de 650 de milioane de euro

Oancea a intrat de multe ori în vestiar şi le-a dat jucătorilor prime după diferite meciuri. A fost o perioadă grea, dar ne-a ajutat. A fost mereu alături de noi”, susţin anumite surse din cadrul clubului.

Constantin Budescu este din ce în ce mai supărat pe faptul că problemele financiare de la Astra persistă de luni bune. Potrivit GSP, mijlocaşul giurgiuvenilor a reacţionat extrem de dur după meciul de vineri seară, cu FC Argeş, în urma căruia a fost înregistrat un nou eşec, cu 0-1.

Mai lăsaţi-mă cu echipa voastră! Banii nu-i luăm, stăm de luni de zile şi aşteptăm! Eu nu mai joc!”, ar fi spus Budescu. Astra a făcut mai multe mutări importante în ultimele săptămâni, e aproape să îl aducă pe Edi Iordănescu, al cărui staff pregăteşte echipa în acest moment, şi l-a adus pe Montini, fost la Dinamo.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele