Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

Un cunoscut om de fotbal şochează: „Ieşiţi din case, îmi asum ce spun! Să terminăm cu prosteala asta”

Fotbal Publicat pe 5 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19325943/2/armata.jpg

Marcel Puşcaş, actualmente preşedinte al celor de FC Universitatea Craiova, surprinde pe toată lumea cu declaraţiile sale. Într-o intervenţie la Radio SPort 1, cunoscutul om de fotbal a ieşit la rampă cu câteva afirmaţii care fac notă discordantă în contextul actualei pandemii Covid-19.

“Ieşiţi din case! Îmi asum ce spun. Mulţi gândesc la fel, dar dacă spui cu voce tare devii persona non grata şi intri în zona conspiraţiei. Comunic mult cu oameni din străinătate. Am văzut interviul cu Ovidiu Stânga. În Olanda, oamenii sunt relaxaţi. L-am auzit pe Nicuşor Stanciu şi am aflat că în Praga oamenii sunt pe străzi. În Germania se circulă fără declaraţiile acelea de doi lei, concepute prost. În Suedia lumea e pe străzi şi la terase. În SUA, am vorbit cu Liţă Dumitru, oamenii circulă, sunt afară, chiar dacă nu este permis să formezi grupuri mai mari de trei persoane", a spus Marcel Puşcaş pentru Radio Sport 1.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19325943/1/marcel-puscas.jpg
 
Şi nu s-a oprit aici. Fostul fotbalist a continuat la fel de surprinzător. "Este panică mondială pentru un virus, despre care unii specialişti chiar spun că e bine să-l ai, pentru a deveni imun. Odată căpătat, eşti mai puternic ca imunitate. Decedaţii sunt deja bolnavi. Moartea lor era la câteva zile distanţă. Se doreşte această panică. Jumătate de million de oameni mor în fiecare an de gripă sezonieră. Acum sunt 50.000 cu tot cu China.
Să terminăm cu prosteala asta. La noi, spiritul de turmă funcţionează ca nicăieri în lume. Mesajul meu pentru sportivi este simplu. Ieşiţi din casă. Antrenaţi-vă. Am văzut o atletă româncă în Portugalia cum se pregătea pe plajă fără restricţii. Faceţi la fel. Ieşiţi şi pregătiţi-vă afară, în aer liber. Unde puteţi. Pe străzi, în jurul blocului, dar nu mai staţi să vă pregătiţi în casă, pe trei metri pătraţi. Tâmpim toţi aşa. Chiar le recomand să asculte sfatul meu. Unde puteţi, ieşiţi şi faceţi mişcare”, a mai spus Puşcaş.
 
Mesajul omului de fotbal este surprinător într-un moment în care întreaga lume se clatină sub asaltul pandemiei Covid-19. În România a fost decretată starea de urgenţă începând din 16 martie. Cel mai probabil, starea de urgenţă va fi prelungită pentru încă cel puţin o lună. În tot acest timp, românilor le este interzis să iasă din case fără o motivaţie solidă. 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele