Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Un fost central cere sancţiuni severe pentru Sebastian Colţescu, deşi ştie că arbitrul român nu a avut intenţii rasiste

Champions League Publicat pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19645137/1/twitter-coltescu.jpg

Fostul arbitru italian Mauro Bergonzi a declarat, miercuri, la TMW Radio, că Sebastian Colţescu în mod sigur nu a vrut dă dea dovadă de rasism, atunci când a folosit cuvântul “negru”, identificându-l pe Pierre Webo la meciul PSG – Istanbul BB.

“Superficialitatea celui de-al patrulea arbitru a fost prea mare şi este corect ca preţul pe care el îl va plăti să fie mare. Sigur nu a vrut să spună ce a spus, au fost două secunde de nebunie. În limba sa maternă nu era o jignire, dar la cum a ieşit nu există o apărare”, a spus Bergonzi.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H din Liga Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, marţi, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din stafful echipei din Istanbul.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din stafful echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu a folosit cuvântul "negru", indicându-i centralului Haţegan acea persoană.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism în care este implicat Sebastian Colţescu. UEFA a stabilit că partida se va relua astăzi, de la ora 19.55, cu alţi arbitri (Danny Makkelie – Mario Diks, Marcin Boniek – Bartosz Frankowski).

Brigada română delegată la acest meci era formată din centralul Ovidiu Haţegan, asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi rezerva Sebastian Colţescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri