Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Un fost coleg i-a transmis încurajări lui Sergiu Buş. ”Sunt sigur că o să ducă un meci, o să dea şi goluri”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19464332/1/lar.jpg

Gaz Metan Mediaş a obţinut prima victorie în Casa Liga 1 2020/2021 LIVE pe Look Sport, 2-0 pe teren propriu cu FC Argeş, graţie golurilor semnate de Baco şi Dumitru Cardoso.

Ionuţ Larie, căpitanul ardelenilor a felicitat atitudinea colegilor şi a ţinut să îşi exprime regretul pentru câţiva jucători care au plecat în această vară, la echipe mult mai bine cotate.

"Am avut o atitudine bună şi asta a contat, dar consider că n-am făcut un meci strălucit.

Îmi lipseşte Marius Constantin, îmi lipseşte Buş, dar vor mai veni jucători şi sper să facem o figură frumoasă.

Sper cât mai repede să închegăm prima echipă şi să vină rezultatele pentru că rezultatele bune ne aduc şi moral bun. Obiectivul nostru e play-off-ul, nu putem avea un sezon mai slab", a declarat Larie, la finalul meciului câştigat cu cei de la FC Argeş.

Se pare că la Mediaş încep să se rezolve problemele financiare, conform lui Larie. Fundaşul a ţinut să transmită un mesaj special lui Sergiu Buş, fostul său coleg de la FCSB, care a fost convocat în premieră la echipa naţională, deşi încă nu s-a impus ca şi titular la FCSB.

"Momentan, nimeni nu ne-a anunţat unde trebuie să ajungem, care e obiectivul. S-au rezolvat problemele cu banii, mai sunt câteva restanţe. M-aşteptam să fie convocat Sergiu Buş de când era aici, merita să fie la naţională.

Sunt sigur că o să ducă un meci, o să dea şi goluri, e vorba şi despre timpul de adaptare, o să joace şi 90 de minute, veţi vedea", a conchis Ionuţ Larie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri