Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Un fost fotbalist al FCSB îl face praf pe Gigi Becali. ”S-a retras şi marele antrenor Gigi Becali şi i-a lăsat în pace”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19631577/1/becali.jpg

Giedrius Arlauskis nu a uitat perioada FCSB. Portarul lituanian l-a taxat pe Gigi Becali, fostul său patron, pe care îl acuză că a făcut mult rău echipei.

„Pentru cei de la CFR Cluj o să fie mai greu să câştige campionatul în acest sezon. Nu că nu sunt capabili, sunt o forţă, dar numai când te gândeşti la al patrulea titlu la rând… deja sună imposibil. Lupta o să fie cu FCSB, nu cu Universitatea Craiova.

O văd pe FCSB foarte puternică! S-a retras şi marele antrenor Gigi Becali şi i-a lăsat în pace. Băieţii de la FCSB sunt foarte talentaţi, văd că deja nu mai sunt copii şi joacă foarte bine”, a spus Giedrius Arlauskis, potrivit Antena Sport.

Îi este dor de Dan Petrescu

Giedrius Arlauskis îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Arabia Saudită. Portarul lituanian care a făcut minuni la CFR evoluează la Al-Shabab şi a vorbit despre interesul rivalei Al-Nasr de a-l aduce pe ”Bursuc”.

"Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată. Eu zic că Dan Petrescu are toate şansele să vină la Al Nassr, dacă e dorit de Al Nassr.

De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar", a declarat Giedrius Arlauskis în exclusivitate pentru AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele