Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Un fost fotbalist la AC Milan s-a sinucis la doar 20 de ani! Scrisoarea de adio dezvăluie că a fost victima rasismului. "Simt greutatea privirilor sceptice, dezgustate, temătoare"

AC Milan Publicat de Andrei Ionascu pe 5 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20232552/1/ac-milan-seid-visin.jpg

Un fost fotbalist la AC Milan s-a sinucis la doar 20 de ani! Seid Visin a fost coleg de cameră cu Gianluigi Donnarumma la grupele de copii şi juniori ai lui AC Milan. Originar din Etiopia, Visin a dezvăluit în scrisoarea de adio că a fost victima rasismului în Italia.

Născut în Etiopia, Seid Visin şi-a făcut junioratul la AC Milan. Deşi era considerat un jucător talentat, Seid Visin a ajuns la Benevento, iar în sezonul 2016-2017 a renunţat la carieră, alegând să joace fotbal în sală, fiind legitimat la Atletico Vitalica.

Corriere Della Sera notează că trupul neînsufleţit a fost găsit în apartamentul fostului fotbalist, alături de o scrisoare de adio, în care Seid Visin şi-a justificat gestul prin faptul că ar fi fost ţinta constantă a atacurilor rasiste.

“Oriunde aş merge, oriunde aş fi, simt pe umerii mei o greutate ca a unui bolovan. Simt greutatea privirilor sceptice, dezgustate, temătoare şi pline de prejudecăţi ale oamenilor. Nu sunt un imigrant. Am fost adoptat când eram copil. Îmi aduc aminte că toată lumea mă iubea. Oriunde mă aflam, oriunde mergeam, lumea mă trata cu bucurie, respect şi curiozitate. Acum, pare că totul este invers. Am reuşit să-mi găsesc un loc de muncă, dar a trebuit să-l părăsesc pentru că mulţi oameni, în special cei bătrâni, refuzau să fie serviţi de către mine. De parcă nu mă simţeam îndeajuns de prost, mă considerau pe mine responsabil de faptul că mulţi tineri italieni nu au un loc de muncă.

Ceva s-a schimbat în interiorul meu. Era ca şi cum îmi era ruşine că sunt negru sau voi fi considerat pe nedrept imigrant. De parcă trebuia să le demonstrez oamenilor care nu mă cunoşteau că sunt ca ei, un italian alb.

Am făcut şi eu glume proaste despre persoanele de culoare şi imigranţi pentru a evidenţia că eu nu sunt unul dintre ei. Dar era vorba de frică. Frica de ura pe care o văd în ochii oamenilor faţă de imigranţi.

Nu vreau să cerşesc milă sau durere, ci doar să îmi reamintesc că suferinţa prin care am trecut este doar o picătură dintr-un ocean faţă de cei care preferă să moară decât să trăiască o viaţă de iad, plină de suferinţă”, a scris Seid Visin, înainte de a se sinucide.

Clubul AC Milan a publicat un mesaj de condoleanţe: "Nu există cuvinte potrivit pentru a-i spune adio unui băiat de 20 de ani. Gândurile noastre merg către Seid Visin, familia sa şi cei care l-au iubit".

Sursa foto: Twitter AC Milan

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele