Ultima oră
Real Madrid – Alaves se joacă, ACUM, pe Look Sport şi Look 4K. Se conturează o surpriză uriaşă pe Santiago Bernabeu Real Madrid – Alaves se joacă, ACUM, pe Look Sport şi Look 4K. Se conturează o surpriză uriaşă pe Santiago Bernabeu
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”
”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale ”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale
Suporterii lui Dinamo vor da prime jucătorilor, după succesul cu Viitorul, din Cupa României Suporterii lui Dinamo vor da prime jucătorilor, după succesul cu Viitorul, din Cupa României

Un fost internaţional român povesteşte cum a păţit-o cu Antonio Conte: ”Are un mod de lucru al unui maniac!”

Staruri din fotbal Publicat de Emanoil Ursache pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19570133/1/conte-10-e1576447491418-1280x720.jpg

Paul Codrea a povestit un incident tensionat pe care l-a avut cu Antonio Conte, în perioada în care actualul antrenor al Interului se afla pe banca tehnică a Sienei. Managerul italian a fost atât de exigent cu internaţionalul român încât l-a dat afară de la un antrenament doar pentru s-a plâns că îl durea spatele.

Conte a fost atât de deranjat de atitudinea lui Codrea încât, pentru o perioadă, nu i-a permis nici măcar să intre în vestiar ca să ia cafea. Fostul jucător trecut pe la Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Bari sau Siena şi-a amintit de Conte că nu l-a privit în ochi nici măcăr o secundă, când s-au nimerit unul lângă altul în avion.

„Are un mod de lucru al unui maniac! Puţini lucrează cu intensitatea lui. Era o bestie, un animal. Nu îţi permiteai să nu fii 100%. Noi ne ştiam dinainte să vină la Siena, dar nu mi-a zis când a fost numit antrenor. Când ne-am văzut la antrenamente, mi-a zis că nu crede că sunt motivat să joc în Serie B. Noi tocmai retrogradaserăm şi a vrut să scape de mulţi jucători vechi. Voia tineri, printre care şi Immobile.

Am zis că vreau să rămân. Am jucat destul, până la un antrenament, într-o marţi. Era vreme urâtă şi a zis că facem un antrenament fără minge. Am făcut cu preparatorul un antrenament dur. Eu aveam probleme cu spatele. Eram prieten cu preparatorul fizic şi i-am făcut un reproş: «Băi Giovanni, ce încălzire ai făcut? Mă doare spatele!». Conte, când a auzit, a zis «Dacă nu îţi convine, ieşi din antrenament!».

Eu, ca tâmpitul, am făcut o greşeală şi am plecat. Chiar mă durea spatele, mi se blocase. Dar nu trebuia să ies. Am fost la doctor, iar a doua zi mă simţeam mai bine. Eram pe margine şi voiam să intru la antrenament. Vine doctorul şi zice «Mai bine te duci să vorbeşti cu antrenorul şi rezolvă cu el».

Am fost la Conte şi zice «Paul, dacă te-a durut spatele ieri, înseamnă că te doare şi azi şi nu poţi face antrenament. Te pregăteşti separat. Nu mă interesează. În primul rând m-a deranjat atitudinea ta. Dacă tu comentezi, vor comenta şi alţii». De atunci nu m-a mai primit la prima echipă, mă antrenam separat şi nici în vestiar nu mă primea. Eram la un moment dat mai mulţi jucători care ne pregăteam singuri şi nici să intrăm în vestiar să luăm cafea nu ne lăsa.

Am plecat într-un cantonament, în iarnă, şi am nimerit în avion unul lângă altul. Tot zborul, o oră şi jumătate, nu s-a uitat la mine şi nu a vorbit cu mine.”, a declarat Paul Codrea potrivit GSP.ro.

  • 44 de selecţii a strâns Paul Codrea pentru naţionala României, pentru care a marcat şi un gol.
mail-share icon Email
viewscnt