Ultima oră
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti

Un fost jucător de la FCSB îl critică pe Gigi Becali. ”Este o glumă proastă faptul că Gigi Becali vrea să vândă echipa”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20480000/1/oga.jpg

Fanii nu îl mai vor pe Gigi Becali la FCSB, după demiterea lui Edi Iordănescu. Gheorghe Mustaţă a dezvăluit planul acestora şi cum se vor putea achita 10 milioane de euro, dacă 1 milion de fani vor cotiza fiecare cu minim 10 euro.

Florin Lovin, fost jucător la echipa lui Becali este de părere că acesta nu are de gând să vândă, iar demersul fanilor este inutil.

Lovin l-a mai criticat în trecut Becali, fiind trimis inclusiv la echipa a doua pe când activa ca jucător. El a făcut o paralelă cu situaţia de la Oţelul Galaţi, fosta campioană din Liga 1 trăieşte în prezent cu sprijinul fanilor, dar joacă în eşalonul al treilea.

„Asta e o glumă proastă. În primul rând este o glumă proastă faptul că Gigi Becali vrea să vândă echipa. Niciodată nu se va întâmpla lucrul acesta. Suporterii îşi fac speranţe, dar nu au cum să susţină o echipă.

O dovadă avem la Galaţi, unde Oţelul se chinuie de ani de zile să promoveze. N-ai cum! Fanii vor să aducă şi eu un Cortacero (râde). Din punctul meu de vedere sunt aberaţii. Trebuie să punem punctul pe i: Gigi Becali nu o să vrea niciodată să vândă FCSB”, a spus Lovin, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele