Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Un fost jucător de la FCSB l-a făcut praf pe Becali: „El are propria lui lume”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20553971/1/ondrasek-3.jpg

Zdenek Ondrasek, 33 de ani, a evoluat la FCSB în perioada iulie – august 2021, reuşind să prindă doar 110 minute. Pentru atacantul ceh, experienţa din România a fost una eşuată, în special din cauza a faptului că a fost dat afară subit de Gigi Becali.

Acesta a vorbit despre perioada petrecută în ţara noastră, în cadrul unui interviu pentru presa din Polonia, şi nu i-a adresat cuvinte tocmai frumoase latifundiarului.

„Mă bucur că am locuit o vreme în România, am întâlnit acolo oameni minunaţi. Dezavantajul, însă, a fost că nu am stat mai mult timp acolo. Nu cred că mai există unul ca Becali în acestă lume. Numai că nu l-am întâlnit niciodată personal. El are propria lui lume, deci ce poţi face? Trebuie să accepţi şi să mergi mai departe.  

Nu voi spune că mă bucur că am avut o astfel de situaţie în România (n.r. - să fie dat afară după 3 meciuri). Totuşi, după această experienţă le pot spune, de exemplu, colegilor mai tineri de la Wisla să se uite la mine şi să vadă pe exemplul meu că în viaţă trebuie să fii pregătit pentru orice, pentru că nu ştii niciodată ce se va întâmpla cu tine.  

Am lăsat repede în urmă acest episod din România şi am mers mai departe”, a declarat Ondrasek potrivit gazetakrakowska. 

Ondrasek a ajuns la un acord cu norvegienii de la Tromso în toamna lui 2021, iar la început de an a dat lovitura. Ondrasek a semnat din postura de liber de contract cu cei de la Wisla Cracovia. El a mai evoluat pentru polonezi în perioada 2016-2018, interval în care a bifat 69 de partide şi 21 de goluri. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele