Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Un fost jucător din Liga 1, trecut şi pe la Steaua, infectat cu coronavirus: "Nu eram în stare să fac doi paşi! Mă dureau toţi muşchii"

Fotbal Internațional Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

Fost jucător la Steaua, Petrolul, Gloria sau FC Braşov, Miroslav Giuchici a dezvăluit că s-a infectat cu coronavirus şi a povestit prin ce a trecut în zilele în care boala a fost la apogeu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19327984/1/giu.png

Tehnician în prezent la grupele de copii şi juniori ale Ripensiei Timişoara, Giuchici a dezvăluit că a luat boala chiar de la soţia sa, care lucrează la primăria comunei Sacoşu Turcesc, notează site-ul Liga2.ro.

Giuchici a fost legitimat la Steaua în sezonul 1999-2000, când îşi termina junioratul

”Mai întâi, înainte să fim internaţi, am vrut să alerg cu băiatul meu prin curte şi nu am fost în stare să fac doi paşi. Mă dureau toţi muşchii. Nu e ca o febră musculară. E altceva. Nu am avut miros şi gust, dar a fost temporar. Acum mi-au revenit, nu ştiu dacă chiar 100 la sută. În rest, nu am avut alte simptome.

Mă simt chiar ca în străinătate (n.r. La spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara). De fiecare dată când îi chemi, vin, răspund la telefon, în condiţiile în care echipamentul acela pe care îl folosesc ei este de unică folosinţă”, a povestit, Giuchici.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri