Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Un fost jucător îndrăgit de fanii FCSB mărturiseşte: ”Eu eram afectat pentru că mă aşteptam să găsesc un aliat în patron!”

FCSB Publicat pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19921432/1/cum-a-blocat-gigi-becali-transferul-lui-dennis-man-la-parma-1-scaled.jpg

Janos Szekely, fost fotbalist la FCSB între iulie 2008 - iulie 2011, a dezvăluit problemele prin care a trecut din cauza declaraţiilor dure ale patronului Gigi Becali, după ce acesta a refuzat să îi fie redus salariul de la 230.000 de euro la 150.000 anual şi mai ales după ce nu şi-a dat acceptul să plece la Poli Timişoara.

Szekely a recunoscut că a fost afectat de ieşirile publice ale latifundiarului, care a pus o presiune uriaşă pe el, pe care o resimţea de fiecare dată când intra pe teren în frica de a nu face greşeli flagrante. Fostul mijlocaş dreapta a fost ajutat foarte mult şi de suportul galeriei ca vorbele patronului să devină mai suportabile.

”Când citeşti aşa ceva, te afectează. Acum trece ca apa, dar atunci nu. Nu eram un distrus. Mi-am respectat mereu meseria şi am dat tot ce am putut. Eu eram afectat la vremea respectivă pentru că mă aşteptam să găsesc un aliat în patron. Aveam acelaşi interes. Era vorba de un jucător pe care a dat 1,5 milioane de euro.

Eu ştiu cine sunt. Dar te deranjează. Eşti la Steaua şi vede toată lumea. Este urât! Dacă ai văzut că Szekely nu a avut creşterea la care te aşteptai, tot trebuie să-l susţii. E normal să critici, dar să fie critică constructivă. Tu «omori» orice jucător după meci.
Simţeai... Intrai în teren şi aveai o teamă să nu greşeşti flagrant. Ai teama aia după un anumit timp. Pe mine m-a ajutat galeria, care m-a susţinut.”
, a spus Janos Szekely pentru GSP.

”Ce şanse să-i mai dau lui Szekely dacă el a dat pase numai la adversar? Poate îşi revine, dar la echipa a doua. E petardă! Am dat degeaba banii pe el. Nu mă mai păcălesc eu cu jucători ca ăsta. Gata cu bătaia de joc. M-am săturat de distruşi şi figuranţi. Szeleky nu mai are ce căuta aici.”, spunea Becali despre fostul său jucător.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele